Orce Kamçev në listën e zezë amerikane

  Kancelaria amerikane për kontrollin e mjeteve të huaja të Ministrisë për financat e ShBA-së (OFAC) e vendosi Jordani (Orce) Kamçevin në listën e zezë, përcjell Nistori.

  “Z. Kamçev shpërdoroi pozitën e tij, duke u angazhuar në aktivitete korruptive dhe duke zbatuar një agjendë individuale në kurriz të institucioneve demokratike dhe qytetarëve të Maqedonisë së Veriut”, tha nënsekretari i Ministrisë së Financave për Terrorizëm dhe Inteligjencë Financiare, Brian E. Nelson.

  Sot, OFAC caktoi Kamçevin në bazë të E.O. 14033 për bashkëpunim, përfshirje të drejtpërdrejtë ose të tërthortë në korrupsionin që lidhet me Ballkanin Perëndimor, duke përfshirë korrupsionin nga, në emër të, ose të lidhur ndryshe me një qeveri në Ballkanin Perëndimor, ose të një zyrtari aktual ose ish-qeveritar në çdo nivel të qeverisë në Ballkani Perëndimor, si shpërdorim me pronën publike, shpronësim të aseteve private për përfitime personale ose qëllime politike, ose ryshfet. /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  Bekteshi nuk bëhet “pishman” për minierën Ilovica, edhe 100 herë do të veproja njëjtë

  Lajmi i rradhës

  Odat Ekonomike në RMV kundër tatimit solidar

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë