Punime në rrugën lokale Strimnicë-Falisht | Komuna e Zhelinës u bën thirrje qytetarëve që të shfrytëzohen rrugët alternative

  Prej sot (06.09.2021) ora 08:00 – 17:00 deri më datë 23.09.2021 rruga lokale Strimnicë-Falisht, do të jetë e ndaluar për komunikacion rrugor për shkak të punimeve, gjegjësisht realizimit të projektit “Rekonstruimi dhe rehabilitimi i rrugës lokale Strimnicë-Falisht, njofton Nistori.

  Komuna e Zhelinës bën thirrje deri te banorët e këtyre fshatrave që të kenë durim dhe trafiku të shfrytëzohet në rrugët alternative. /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  Ruzhin: Nuk besoj të zgjidhet deri në dhjetor kontesti mes Shkupit dhe Sofjes

  Lajmi i rradhës

  Masat e reja kthejnë pas udhëtarët në Qafë Thanë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë