Shtetasit e RMV-së do të mund të udhëtojnë në Qipro pa test ose karantinë

  Maqedonia e Veriut të enjten do të vendoset në listën e gjelbër për udhëtim në Qipro.

  Kjo do të thotë se shtetasit e Maqedonisë do të mund të udhëtojnë në Qipro pa kufizime, përkatësisht pa test ose karantinë.

  Maqedonia ndodhet në listë bashkërisht me Kanadanë dhe Serbinë, ndërsa këto vende nga lista e portokalltë kalojnë të enjten në listën e gjelbër.

  Vendet ndahen në tre zona, varësisht nga gjendja epidemiologjike në vend. Zona e gjelbër, e portokalltë dhe e kuqe kanë rregullat e tyre, ndërsa shtetet që nuk ndodhen në këto lista janë në zonën gri.

  Lajmi Paraprak

  Ligji për marrëdhënie pune shkon në lexim të dytë

  Lajmi i rradhës

  Ministria e Punës dhe Politikës Sociale: Në vitin 2022 pushimi lindjes do të zgjatë 12 muaj

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë