Simovski: Rezultatet e regjistrimit do të dalin në muajin mars, 2022

  Përpunimi i të dhënave të regjistrimit është në progres, rezultatet do të jenë gati për 6 muaj, thotë drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave Apostol Simovski.

  Ai theksoi se asnjë person nuk do të lihet jashtë regjistrimit.

  “Ajo që ne u udhëzuam për të mbuluar të gjithë popullsinë për regjistrimin ishte të kishim një koncept se si ta ndiqnim, gjëja kryesore nga e cila u udhëzuam ishin objektet e banimit. Ndodhi që ne nuk gjetëm askënd në shtëpi dhe i lamë kontaktet kështu që nuk mund ta gjenin.

  Mendoj se shqetësimi i njerëzve që nuk janë të regjistruar është minimal, por mund të mbulohet përmes metodës që përdor përmes sistemit tonë dhe në fund të përpunimit asnjë person nuk do të lihet jashtë regjistrimit”, tha Simovski.

  Sipas tij, rezultatet e regjistrimit të popullsisë pritet të jenë gati në mars.

  Lajmi Paraprak

  Uji në Shkup është i sigurt për pije

  Lajmi i rradhës

  Presidentja e KE thotë se vendimi i Polonisë përbën kërcënim për Unionin

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë