Zgjedhjet do të përsëriten në dy komuna nga fillimi

  Kryetari i Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, Aleksandar Dashtevski ka njoftuar se raundi i parë
  do të përsëritet në dy komuna, edhe atë në komunën e Mavrovës dhe Qendër Zhupë dhe Rostushë do të përsëriten zgjedhjet, përcjell Nistori.

  “Në dy komuna, Mavrovë dhe Qendër Zhupë dhe Rostushë për shkak të mospërmbushjes së kushtit prej 1/3 nga votuesit e regjistruar që kanë dalë për të votuar do të përsëritet tërë procedura zgjedhore”, tha Dashtevski në koherencën e sotme për shtyp.

  Dashtevski gjatë konferencës shpalli rezultatet fillestare bazuar në të dhënat nga procesverbalet e Komisioneve Komunale Zgjedhore dhe Komisionit Zgjedhor të Bashkisë së Shkupit

  Lajmi Paraprak

  Arsovska kryeson kundër Shilegovit me 7.800 vota

  Lajmi i rradhës

  KSHZ-ja gjykoi gabim në Gostivar, duke shtuar 114 vota në rezultatin përfundimtar

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë