Qamili nga Lëvizja Besa: Ne nuk mundemi për 8 muaj të bëjmë atë që nuk e ka bërë BDI-ja për 20 vite

  Albi Qamili nga Lëvizja Besa, i ftuar në emisionin “Rruga drejt” duke folur për zërin e rinisë në politikë dhe lojalitetin e qytetarëve ndaj vendit, shqiptarët në këtë aspekt janë luajal aq sa është shteti ndaj tyre.  Ai shtoi se BDI-ja në 20 vjet në pushtet nuk ka punuar në këtë drejtim.

  Lojaliteti ngërthen disa elemente e një nga më të rëndësishmit është funksionimi i të drejtës. Funksionimi i shtetit të së drejtës krijon barazinë e qytetarëve. Ne si shqiptarë duam të jemi lojal ndaj shtetit, por aq sa bën shteti për ne, aq dhe shqiptarët janë luajal ndaj shtetit. Ne 8 muaj jemi në pushtet, kurse BDI-ja ka 20 vjet, dhe ne nuk mundemi për 8 muaj të bëjmë atë që nuk kanë bërë BDI-ja për 20 vjet”, është deklaruar Qamili.

  Lajmi Paraprak

  Tani do të mund të udhëtoni në Suedi | Hiqen kufizimet për shtetasit e RMV-së

  Lajmi i rradhës

  Ajdini: Shqiptarët në RMV jetojnë një realitet që është diskriminues dhe i pabarabartë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë