Produktet e së ardhmes, që do të ‘zhdukin’ shumë zakone nga rutina jonë (Foto)

  Rreth 20 vjet më parë, bota u hipnotizua nga koncepti i Bluetooth.

  Dhe sot, ju mund ta lidhni smartphone-in tuaj me shumë gjëra, madje edhe dolli. Është e vështirë të imagjinohet një botë ku robotët do të pikturojnë thonjtë tanë dhe rrobat thjesht do të pastrojnë vetveten, por ky realitet nuk është aq i largët.

  Bright Side liston disa shpikje futuristike që mund të zëvendësojnë shumë nga objektet e zakonshme që përdorim sot.

  Lajmi Paraprak

  Katër teknika psikologjike për të ulur stresin në pak sekonda

  Lajmi i rradhës

  Euro 2020 në numra: Rekorderi Ronaldo, lojtari më i ri, intervenimet dhe statistika të tjera

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë