SPB Tetovë: Janë sanksionuar 14 drejtues të skuterëve elektrikë

  Dje (13-korrik) nga ora 14:00 deri në ora 18:00 në zonën e SPB-Tetovë është kryer kontroll aksion ndaj drejtuesve të skuterëve elektrikë, triçikletave dhe katërçikletave.

  Nga SPB Tetovë njoftojnë se gjatë kontrollit janë zbuluar dhe sanksionuar gjithsej 14 kundërvajtje (TE) nga të cilat 5 kanë të bëjnë me personat që drejtojnë skuter elektrikë (trotinet), si dhe janë sanksionuar 11 kundërvajtje të tjera (TE-3 dhe GV-8), të cilat janë të rrumbullakosuara me parashtresat përkatëse.

  “Paralelisht me këto kanë vazhduar edhe aktivitetet për rregull dhe siguri më të madhe me parkingjet në Tetovë. Dje “shërbimi komunal i Merimangës” ka sanksionuar dhe ngritur 26 automjete të parkuara në mënyrë të paligjshme që pengonin lëvizjen normale të përdoruesve të tjerë të rrugës, si automjeteve, këmbësorëve etj”.

  “Aktivitete të tilla janë planifikuar edhe në periudhën në vijim, jo ​​vetëm në zonën qendrore të Tetovës por edhe në rrugë të tjera, aq më tepër që këto ditë në qytet ka një frekuencë të konsiderueshme në rritje si pasojë e ardhjes së shumë mërgimtarëve nga jashtë”, njoftojnë nga SPB Tetovë.

  Lajmi Paraprak

  Prokurorët e rinj të Prokurorisë Publike në RMV nënshkruan deklarata publike

  Lajmi i rradhës

  Vala e të nxehtit në Maqedoni do të vazhdojë edhe në javën e ardhshme

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë